-=FuckServeR=-
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

-=FuckServeR=-

Cstrike Server Forum

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

salutare tuturor...admin

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
asd
Admin
asd

Data de înscriere : 27/06/2009

salutare tuturor...admin Empty
MesajSubiect: Re: salutare tuturor...admin   salutare tuturor...admin EmptyMier Aug 12, 2009 5:58 pm

Gaby a scris:
eu vreau admin de la ceilalti admini ff buni ...si la joc si al suflet nu ca tn ca nu sti sa joci iti dau numai hd....asa ca ceilalti admini ma inteleg si poate imi da si mie admin

mai bine ti`ai masura vb ma Gaby...daca tre` sa dai 5 euro...ii dai ca n`ai ce face daca vrei admin...eu am uitat sa precizez si chestia asta...credeam ca stiai deja ca adminul e de vanzare
Sus In jos
Gaby

Gaby

Data de înscriere : 08/08/2009

MesajSubiect: si nu vreau admin de al tn   salutare tuturor...admin EmptyMier Aug 12, 2009 5:05 pm

eu vreau admin de la ceilalti admini ff buni ...si la joc si al suflet nu ca tn ca nu sti sa joci iti dau numai hd....asa ca ceilalti admini ma inteleg si poate imi da si mie admin
Sus In jos
Gaby

Gaby

MesajSubiect: bahhh dosia   salutare tuturor...admin EmptyMier Aug 12, 2009 5:02 pm

dc esti asa foame in gat ...dupa aia 5 euro tu ai primit admin fara aia 5 euro ... esti ff nemancat ...plm lasa ca vezi tu
Sus In jos
dosia

Data de înscriere : 13/06/2009

MesajSubiect: salut   salutare tuturor...admin EmptyMier Aug 12, 2009 2:10 pm

adminul nu se mai da moca ....5 euro orange si ai admin..pe mine nu ma intereseaza cate ore ai sau ca esti pe primul loc
Sus In jos
Gaby

Gaby

MesajSubiect: ms...   salutare tuturor...admin EmptyMier Aug 12, 2009 11:01 am

cate ore trebuie sa mai fac?? scratch
Sus In jos
asd
Admin
asd

Data de înscriere : 27/06/2009

MesajSubiect: Re: salutare tuturor...admin   salutare tuturor...admin EmptyMar Aug 11, 2009 10:58 pm

Gaby a scris:
nume la cs:Gaby\
nume real :Gaby
ore pe server:32 de ore
as dori sa fiu admin fiindca urasc lagarii.codatii...te rog sa-mi dai si mie admin in special pt kyuky ca e mai intelegator

eu ce sa zic...mai aveai cate ceva de adaugat la cererea asta a ta...din cate vad...eu zic ca mai ai de adaugat cateva ore la joaca...te`am observat ca un tip ok pe server si respecti regulamentul...da` mai joaca putin si apoi o sa mai vb...multa bafta in continuare;)
Sus In jos
Gaby

Gaby

MesajSubiect: salutare tuturor...admin   salutare tuturor...admin EmptyMar Aug 11, 2009 8:50 pm

nume la cs:Gaby\
nume real :Gaby
ore pe server:32 de ore
as dori sa fiu admin fiindca urasc lagarii.codatii...te rog sa-mi dai si mie admin in special pt kyuky ca e mai intelegator
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: salutare tuturor...admin   salutare tuturor...admin Empty

Sus In jos

salutare tuturor...admin
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Te rog imi dai admin?
» Cerere Admin