Subiect: Re: salutare tuturor...admin Mier Aug 12, 2009 5:58 pm
Gaby a scris:
eu vreau admin de la ceilalti admini ff buni ...si la joc si al suflet nu ca tn ca nu sti sa joci iti dau numai hd....asa ca ceilalti admini ma inteleg si poate imi da si mie admin
mai bine ti`ai masura vb ma Gaby...daca tre` sa dai 5 euro...ii dai ca n`ai ce face daca vrei admin...eu am uitat sa precizez si chestia asta...credeam ca stiai deja ca adminul e de vanzare
Gaby
Subiect: si nu vreau admin de al tn Mier Aug 12, 2009 5:05 pm
eu vreau admin de la ceilalti admini ff buni ...si la joc si al suflet nu ca tn ca nu sti sa joci iti dau numai hd....asa ca ceilalti admini ma inteleg si poate imi da si mie admin
Gaby
Subiect: bahhh dosia Mier Aug 12, 2009 5:02 pm
dc esti asa foame in gat ...dupa aia 5 euro tu ai primit admin fara aia 5 euro ... esti ff nemancat ...plm lasa ca vezi tu
dosia
Subiect: salut Mier Aug 12, 2009 2:10 pm
adminul nu se mai da moca ....5 euro orange si ai admin..pe mine nu ma intereseaza cate ore ai sau ca esti pe primul loc
Gaby
Subiect: ms... Mier Aug 12, 2009 11:01 am
cate ore trebuie sa mai fac??
asd Admin
Subiect: Re: salutare tuturor...admin Mar Aug 11, 2009 10:58 pm
Gaby a scris:
nume la cs:Gaby\ nume real :Gaby ore pe server:32 de ore as dori sa fiu admin fiindca urasc lagarii.codatii...te rog sa-mi dai si mie admin in special pt kyuky ca e mai intelegator
eu ce sa zic...mai aveai cate ceva de adaugat la cererea asta a ta...din cate vad...eu zic ca mai ai de adaugat cateva ore la joaca...te`am observat ca un tip ok pe server si respecti regulamentul...da` mai joaca putin si apoi o sa mai vb...multa bafta in continuare;)
Gaby
Subiect: salutare tuturor...admin Mar Aug 11, 2009 8:50 pm
nume la cs:Gaby\ nume real :Gaby ore pe server:32 de ore as dori sa fiu admin fiindca urasc lagarii.codatii...te rog sa-mi dai si mie admin in special pt kyuky ca e mai intelegator